Algemeen over M.O.K.

Arnold Sardjoe alias M.O.K. begon op zijn 12de met keyboard en piano les aan het Centrum voor Kunstzinnige Vorming te Oss.
In korte tijd kwam men er al achter dat er in de jonge M.O.K. een ware toetsenist verscholen zat. 
Er zijn op het CKV 4 diploma's te behalen voor keyboard spelen, men doet er gemiddeld 8 jaar over. 

Maar de jonge artiest was zo gedreven dat hij al op 16 jarige leeftijd alle vier de diploma's heeft weten te behalen en dat ook nog eens Cum laude! 

Hij begon kort na het behalen van zijn diploma’s met zingen. Hij deed mee aan talentenshows 
en heeft zelfs enkele keren gewonnen. 
Naarmate hij ouder werd en zich zelf meer en meer begon te ontwikkelen als producer en muzikant hoe meer ook zijn passie voor zingen groeide. 
Wat er voor zorgde dat hij voor verschillende cd projecten backing vocalist is geweest. 

Hoe M.O.K. aan zijn naam is gekomen?

Inmiddels is M.O.K. een zeer ervaren toetsenist en zanger.
Hij heeft in veel verschillende scenes van de muziek wereld gespeeld. 
Voor de Hindoestaanse muziekscene tot de Reggae scene is hij zeker geen onbekende.

Met de band Reinforcement heeft hij in verschillende voorprogramma's gestaan van vele grote artiesten o.a. Gyptian en Richi Spice. En in deze scene heeft hij ook zijn naam M.O.K. te danken. Internationale reggae muzikanten waren zo onder de indruk van zijn muzikale interpetaties dat men zei; " You are born with the keys, man." En zo werd Arnold Sardjoe "gedoopt" tot Master Of Keyz (M.O.K)

 

Wat M.O.K. allemaal doet?

De laatste jaren heeft M.O.K. achter gesloten deuren samen gewerkt met verschillende artiesten waarmee hij eigen nummers heeft geproduceerd, en werkt hij ook aan zijn eigen solo nummers. 

Na veel ideeën besproken te hebben, heeft hij besloten om  M.O.K. The One Man Band & EXTENDED op te richten en het publiekelijk te maken om de wereld te laten horen en voelen wat M.O.K. kan betekenen in deze muzikale wereld.

Het motto en het doel van M.O.K. luid dan ook; 

" Music and rythm find their way into secret places of the soul... All we want is to let your soul be touched by a beautiful song every day!"